روزانه موسسات دانش بنیان در دنیا رو به افزایش هستند در ادامه با شغل و کار دانش بیان در جهان و ایران بیشتر آشنا خواهید شد. همراه ما باشید.
به وجود آمدن شرکت های دانش بیان در یک کشور باعث رشد کار آفرینی و اشتغال خواهد شد. برای اینکه بتوانیم به حقیقت این موضوع بیشتر پی ببریم می بایست یکسری چیزها را مورد بررسی قرار دهیم. در حال حاضر تجارت دانش ‌بنیان روش اصلی برای رشد اقتصادی تلقی می گردد. این در حالی است که مسیر اصلی این راه، توسعه کار آفرینی بر حسب دانش و فناوری و ایجاد کسب‌ و ‌کارهای دانش ‌بنیان باشد. آن چه که در این میان قادر است بستر رشد کار آفرینی و حرکت در راه اقتصاد دانش‌ بنیان را فراهم سازد به وجود آوردن یک زنجیره‏ حمایتی کارآمد در مسیر تجاری ‌سازی و توسعه ابتکارات نوآورانه می باشد. سرمایه ‌گذاری جسورانه جز حلقه مهم چنین زنجیره ‏ای است.
که به واسطه شرکت ‌های دانش ‌بنیان شکاف میان نوآوری فناورانه و ارزش ‌آفرینی را پر کرده و هم‌ افزایی بین علم و ثروت را به وجود آورده است. به همین دلیل می‏ توان گفت که در کشورهای توسعه‌ پیدا کرده کلید اقتصاد دانش ‌بنیان بازارهای نوظهور در دست سرمایه‌ گذاران جسوری هستند که با تقبل مخاطرات قابل محاسبه یا غیرقابل محاسبه، فعالانه با کار آفرینان همراه است و با هدف ایجاد ارزش، نقاط ضعف کسب‌ و‌ کارهای نوپا را پوشش خواهند داد.
در کشورهای توسعه پیدا کرده این سرمایه ‌گذاران، به یکی از حلقه ‌های مهم سیستم ملی نوآوری تبدیل شده ‌اند که با مشارکت‌‍‌های مبتنی بر هم تکاملیو هم تخصصی با نیروهای دانشی و قسمت های دولتی بستر لازم برای رشد اقتصادی کشورها را فراهم می سازند.


بنیان گذاران کسب ‌و ‌کارهای نوپا و کار آفرینان برای ایجاد و عرضه ی محصول، خدمت یا ارزش نوآورانه خود همواره با نداشتن قطعیت و مخاطره زیادی رو به رو هستند و درعین حال دارایی ملموس و قابل ‌توجه و هم چشم‎ انداز روشنی برای رشد کسب ‌و ‌کاری که نوآوری و دانش فناورانه قلب آن محسوب می شود، ندارند،
پس همواره در پیدا کردن یک حامی با رویکرد حمایت مالی و معنوی از کارکرد های مخاطره آمیز کار آفرینانه هستند. آن ها در راه تجاری کردن و توسعه نوآوری‏ های خود احتمال دارد با نهادهای حمایتی گوناگونی مانند پارک‏ های علم و فناوری، مراکز رشد، مراکز شتابدهی، فرشتگان کسب‌ و ‌کار صندوق ‏های رشد فناوری و غیره رو به رو شوند که هر کدام به فراخور شرایط قادر هستند نیازی از کارآفرین برطرف سازند.

سرمایه ‎گذاری جسورانه

سرمایه ‌گذاری جسورانه انتخاب درستی برای ایجاد بازار، توسعه ی سطح رقابتی و سودآوری و ایجاد ارزش در راه بالندگی اجتماعی و اقتصادی کشورها محسوب می شود. این نوع از تامین مالی کار آفرینانه که با سایر عنوان‌ های سرمایه ‌گذاری مخاطره‌ پذیر، سرمایه ‌گذاری کار آفرینی ، سرمایه‌ گذاری ماجراجویانه ، سرمایه‎‎گذاری نوآورانه یا سرمایه‎‎گذاری خصوصی هم نام گذاری شده است ، عبارت است از: تامین سرمایه مورد نیاز به وسیله گرفتن سهام و ارائه کمک ‌های مدیریتی برای بهره ‏برداری از فرصت‏ های نوآورانه و به وجود آوردن تجارت های نوپای دانش و فناوری ‌محورِ دارای آتیه اقتصادی که البته دربردارنده مخاطرات زیادی هم هستند.
سرمایه ‌گذاری ‌های جسورانه، از یک طرف کار آفرینانی که ایده ‌های نوآورانه دانش ‌محور با قابلیت تجاری کردن دارند و از طرفی تجارت هایی که در فرایند رشد و توسعه اقتصادی خود قرار گرفته اند را با ارزیابی موشکافانه خود مورد بررسی قرار داده و بعد از حصول سطحی از سودآوری و ارزش ‌آفرینی، شکاف سرمایه و کمبودهای تجربی و مدیریتی آن ها را جبران خواهند کرد و در گروه سهام ‌داران آن ها قرار خواهند گرفت و علاوه بر مدیریت فعالانه و مشارکت و راهبری در مسیر کسب ‌و‌ کار، ارتباطات بازار خود را هم در اختیار کار آفرینان قرار داده و در پایان هزینه ی سهام این کسب ‌و‌ کارها را به میزانی افزایش می دهد و در آخر سهام خود را به کارآفرینان یا سایر افراد، موئسسات یا دیگر سرمایه ‏گذاران واجد شرایط واگذار نموده و از شراکت بیرون می آیند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *