در اینجا ما سعی داریم توضیحاتی را در مورد اینکه چگونه می توانیم جز شرکت های دانش بنیان باشیم برای شما ارائه کنیم. همچنین ما قصد داریم نحوه ثبت شرکت دانش بنیان را به شما در اینجا آموزش دهیم که می توانید در ادامه مطالعه کنید و اطلاعات لازم را در این زمینه کسب نمایید. همراه ما باشید.
نحوه ثبت نام شرکت در دانش بنیان چگونه است؟
سئوالی که برای یک فرد ایده پرداز و تحصیل کرده پیش بیاید این است که چگونه می توانیم شرکت دانش بنیان تاسیس کنیم؟ آیا برای ثبت چنین شرکتی باید به سراغ سازمان ثبت اسناد و املاک کشور برویم یا خیر؟
در جواب به این پرسش می بایست این چنین گفت که موقع ثبت، شرکت دانش بنیان تفاوتی با شرکت های دیگر و برای اینکه بتوان شرکت را ثبت کرد می بایست از طریق سازمان های ثبت اسناد و املاک کشور اقدام کنید. پس افراد حقیقی اول می بایست به شکل حقوقی شرکت خود را ثبت نمایند و بعد اینکه شناسه ملی را دریافت کردند به عنوان یک شخص حقوقی از سامانه این امکان برای شما فراهم شده است تا با مراجعه به سایت www.daneshbonyan.ir قسمت ثبت نام و ارزیابی شرکت ها، براساس آئین نامه ها و قوانین مصوب در کارگروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت ها و مؤسسات دانش بنیان مراحل احراز صلاحیت به عنوان یک شرکت دانش بنیان را بدون پرداخت هیچ هزینهای، پشت سر بگذارید.
بودن این عنوان در نام ثبتی و یا اساس نامه شرکت، سبب دانش بنیان شدن کمپانی نمی شود و باید مثل سایر موسسات اطلاعات خود را در سامانه .reg.daneshbonyan.ir وارد نمایید و بر حسب فرایند هایی که در ادامه بیشتر توضیح می دهیم، ارزیابی شوند. این را هم باید در نظر داشته باشید شرکت هایی که بخشی از سهام آن ها به شخص حقیقی با تابعیت غیر ایرانی متعلق داشته باشد، قادرند فرایند دانش بنیانی شرکت را بدون مشکل پشت سر بگذارند.
شرکت ها برای دانش بنیان شدن باید چه معیارهایی داشته باشند:
برای اینکه شرکت های دانش بنیان را تشخیص داد باید یکسری شاخص ها را در نظر داشته باشید که به طور کلی این شاخص ها به دو دسته عمومی و خصوصی تقسیم بندی می شوند. موسسات متقاضی می بایست علاوه بر شاخص های عمومی، شرایط تعیین شده در یکی از 3 دسته شاخص های خصوصی را هم داشته باشند. در ادامه با این معیار ها بیشتر آشنا خواهید شد.
معیارهای عمومی:
برای وارد شدن به مرحله ارزیابی باید حداقل دو سوم از افراد هیات مدیرهی شرکت، حداقل 2 مورد از شرایط زیر را داشته باشند:
باید مدرک کارشناسی داشته باشند.
در زمینه کار شرکت و یا سابقه ی مدیریتی حداقل سه سال سابقه ی کاری داشته باشند.
می بایست حداقل یک اختراع بین المللی و یا یک اختراع ثبت شدهی ارزیابی شدهی داخلی مربوط به حوزهی کاری شرکت داشته باشند.
نیمی از درآمد ناشی از فروش محصولات و خدمات دانش بنیان از طریق قرارداد باشد.
می بایست حداقل شش ماه سابقه بیمه پرداختی برای حداقل سه نفر از کارکنان تمام وقت شرکت وجود داشته باشد.
نداشتن سوء سابقه و تخلفات پی در پی و اجرای تعهدات قبلی با امکان انجام تعهدات.
معیارهای خصوصی:
موسسه متقاضی می بایست علاوه بر دارا بودن شاخص های عمومی، موظف هستند یکی از شرایط اختصاصی در یکی از 3 دسته ی شرکت های دانش بنیان تولیدی، نوپا و صنعتی تقسیم بندی را داشته باشد که هر دسته از حمایت های گوناگونی برخوردار است.
شرکت های سازنده محصولات و خدمات دانش بنیان:
شرکت هایی می باشند که حداقل پنجاه درصد از درآمد 1 سال مالی شرکت که در اظهار نامه مالیاتی شرکت درج شده است، ناشی از فروش محصولات و خدمات دانش بنیان بوده باشد و همین طور شرکت باید حداقل دارای معادل 3 نفر نیروی انسانی تمام وقت باشد.
شرکت های نوپا:
شرکت هایی هستند که قادرند محصولات و خدمات دانش بنیان مورد تأیید را حداقل در حد نمونه آزمایشگاهی عرضه کنند و حداقل دارای معادل دو نفر نیروی انسانی پاره وقت می باشند که حداقل 1 نفر از آن ها در موضوع محصولات و خدمات دانش بنیان حرفه ای باشند و این که بیشتر از سه سال از ثبت شرکت نگذشته باشد.
- دیجی بنیان
- فروردین 13, 1398